Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


48. nap

2011.01.13


A villalakók 48. napja egy komoly feladattal indult. Évának és Ildinek kortes beszédet kellett mondaniuk a rájuk váró párbaj miatt. Ildi azzal érvelt, hogy egyre jobban halad a beilleszkedése, és egyre többen nyitnak felé a villában. Szüksége van arra, hogy bebizonyíthassa, milyen pörgős vidám lány is valójában.

Éva nagyon komoly hangvételben szólt a nézőkhöz és a villalakókhoz. Hatalmas feladatnak tartja, hogy egy ilyen sokszínű társaságban valaki megtalálja a helyét, ezen az úton próbál ő haladni több-kevesebb sikerrel. Annak érdekében, hogy lakótársai jobban elfogadják, még egy számára ismeretlen feladatot is elvállalt, megígérte, hogy takarítani fog.

A kihívott lány tovább építi a mellette álló lakótársak csoportját. Alekosznak bevallotta, hogy nem találkozott még olyan emberrel, mint ő és ami köztük van, az egy komoly barátság kezdete. Alekosz üdvözölte Éva érzelmeit és egyből felajánlotta, hogy a játék után költözzön hozzá a villa egyik törtetője.

Minden lány kapott egy kis háziállatot a 48. napon. A kiskutyák után azonban nem költözött be újabb (valódi) állat a villába, ezúttal a fiúk testesítették meg a lányok kiskedvenceit. Olivérből és Gombiból majom, Laciból ló, Alekoszból pedig poratka lett.

Véget ért a ValóVilág Gombi-paródiaversenye. A legjobb pályaművek közül a villalakók választották ki a végső nyertest. Gombiból vegyes érzelmeket váltott ki a sok paródia. Nagyon örült, hogy miatta több mint száz néző dolgozott és forgatott kisfilmeket, de néhányat sértőnek gondolt.

Anikó nehéz fába vágta a fejszéjét. A villa legerősebb emberi kapcsolatát, Olivér és Alekosz barátságát próbálta megfúrni, természetesen nem járt sikerrel.

A beérkező SMS-ek közül néhány élesen bírálta a villa testvérpárját, Gigi többször is megkapta, hogy mekkora színésznő. Béci rátámadt Alekoszra, mert szerinte az okostojás által használt, gyakran sértő ragadványnevüket előbb jegyzik meg a nézők, mint az igazit.