Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Éva és Ildi a VV4 3. párbajozója

2011.01.13

Megkezdődött a ValóVilág 4 harmadik Kihívása, hamarosan kiderül, hogy Ildi kit hív Párbajra.

A villalakók már napok óta azt találgatják, hogy vajon ki lesz a szőke lány választottja. Ildinek minden lakóval van és volt már konfliktusa, Szandikával például tegnap is elég csúnyán összekapott. A Törtető lány hiába próbál a villalakók kedvére tenni, valakinek akaratlanul is borsot tör az orra alá. Alekosszal is többször hajba kaptak már, pedig a Villa okostojása a lány beköltözésének első estéjén még bizakodva nyilatkozott róla. Azt hitte, Ildi személyében párra lel a Villában, de pár nappal később a szimpátia ellenszenvbe csapott át. Ildi Évával is folyton rivalizál, László pedig szóra sem méltatja. Talán Zsófi az egyetlen lakó, aki megpróbál vele kedves lenni, hisz Olivér és a Testvérpár is undokul bánik vele.

A folytatásban Olivér, mint Villamester behozta a riportszobából a fémbőröndöt. Ildi ezt követően kiment a riportszobába, ahol Bucival a Villabeli életéről és lakótársairól beszélgetett.

A szabályok ismertetése után felidéztünk néhány Villában történt eseményt, melyek főszereplője Ildikó volt. Elsőként megnéztük, kik is tettek jelet a Kiválasztáskor Ildire: a szőke lány Évával egyenlő számú jelölést kapott, így az i-re a pontot Olivér tette fel. A Vagány srác döntése nagyon meglepte Ildit. Tény és való, Ildikó ígéretéhez híven harciasabb lett a Kiválasztás után. A Párbajra készülő lánynak sok mindenkivel meggyűlt a baja, többek között Alekosszal, Szandikával, Ildivel, Évával, de még Lászlóval is. Talán az egyetlen személy a Villában Jerzy volt, aki istápolta a lányt. Végezetül feszültségoldásként megnéztünk egy paródiát Ildiről, amit Gombi adott elő.

Ildi három percet kapott arra, hogy elmondja véleményét társairól. A szőke lány kemény szavai és döntése mindenkit meglepett. A villalakók által kiválasztott Ildi ugyanis párbajra hívta Évát.

Az esti összefoglaló részletesen:

Égett a zsír a Villában: Gigi vezetésével reggeli tornán vettek részt a villalakók. Az izzasztó ébresztő nem jött be mindenkinek: Olivér például fáradtságra hivatkozva húzta a száját. Nem Ő volt az egyetlen, hiszen az aktív testmozgás helyett Éva is inkább a száját jártatta: a Törtető lány Jerzy-vel kapott össze, a vita végén a szőke lány könnyek között már a játék feladásáról beszélt. A lakók közül egyedül Alekosz állt Éva mellé.

Éva csúcsformában volt: a Jerzy-s balhé után Olivérrel veszett össze, a szókimondó srácot ugyanis Éva napközben sem hagyta sziesztázni. A Törtető lány olyan hangosan balhézott villatársaival, hogy Oli felébredt. Úgy tűnik, Alekosz meglátott valamit Évában, hiszen még Olivérrel szemben is megvédte a Törtető csajt.

Rövid szünet után Béciéknek a villaéletről és társaikról kellett rap dalt írni. Egy biztos: a Villa pacsirtái ugyan rímbe öntve, de keményen mondták el véleményüket egymásról.

Újabb esélyt kapott a nézőktől Alekosz, a netezők jóvoltából ugyanis együtt tölthette az éjszakát a párbajra készülő Ildivel. A Villa okostojása szexelni akart Ildivel, aki viszont nagyon megijedt már csak a gondolattól is, hogy Alekosszal aludjon. A szőke lány távolságtartása a végén nagyon kiakasztotta a görög harcost.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.